Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurad via namn!

- Plastkassar inte alls nå´t för bär...
Bättre då med en spann för de där...
I plast blir söta
bär, alldeles våta...
- Den heter ju BÄRKASSE, den där!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-06 15:32



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja orden är inte i harmoni med blomma och bi, så det kan bli, bärkasse som ej passa för bär, ja vad är det här? De måste byta namn, annars passar katt som spann…
2022-10-06

  lodjuret/seglare VIP
Förslag till 'änd-ring'
blir i min håg
'I plast blir söta o såta
bär, alldeles våta'

Baran' tanke, asså...
2022-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt