Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han blev jagad för att han är för vacker!

Vem är mannen som vrider kvinnors sinnen. Tre män från Förenade Arabemiraten deporterades från Saudiarabien för en vecka sedan. De deltog i en kulturfestival, när de befann sig uteslutna från evenemanget och senare tvingades lämna landet, anledningen som nämndes av tjänstemännen var att männen var för snygga och att deras närvaro skulle ha stört kvinnorna. För en vecka sedan, när informationen spreds om att tre män utvisades från Saudiarabien för att de var för snygga, undrade människor från hela världen hur de tre såg ut. Åtgärden vidtogs på begäran, Kommission för främjande av dygd och förebyggande av laster. Mysteriet var delvis löst, de identifierade åtminstone en av de tre männen - Omar Borkan Al Gala - en modefotograf, skådespelare och poet baserad i Dubai (Förenade Arabemiraten). Han väckte själv spekulationerna kring hans namn, efter att han lagt ut en länk om utvisning på sin Facebooksida bredvid en suggestiv uttryckssymbol. Flera portaler i Asien gav denna information som en tvist. Och det finns några argument som stöder det. Först och främst var han involverad i organisationen av evenemanget som startade utvisningsskandalen. Och då är det väldigt konstigt att inga bilder från kulturfestivalen som utlöste hela historien dök upp på hans hemsida eller på Facebook, Omar Borkan Al Gala är en professionell fotograf.

(bilden av detta foto poeter.se är inte kompatibel).

 

https://www.facebook.com/Azuroficial/posts/pfbid0UuJWvuLQeE6vfuDAuk9xYtFSioz6aFhnCSN2USVyYg4ZQjdeX5o3BhApEHT6DNK8l

---------------------------------------------------------

 



Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-06 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP