Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som.är hans

Mellan de mjuka runda låren
Var hon len
Huden kändes ljuvlig mot hans tunga
Hon smakade sött ömsom salt
Han njöt av hennes flöde
Kände henne
Fingrade
Smekte
Han gav henne sedan en snärt med handen
Det nakna skötet blev rött
Hon gnydde
Han snärtade ännu en gång
Kysste sedan svalkande
Ömt
Kärkeksfullt

Lade henne över sitt knä
Lät handen smiska rött
Hon slingrade sig lite under slagen
Men njöt av den varma känslan som blev

När han tyckte hon hade fått nog
Bad han henne att servera en kopp kaffe

Hon lydde

Han tog sin kopp
Tittade på henne utan ett ord

Hon visste

Lade sig på bordet
Särade sina lår

Han reste sig
Tog fram sin flogger

Hon bet sig i läppen

Såg ängsligt
Men ack så lustfyllt på honom

Han lät floggern dansa över hennes nakna hud
När hon gnydde
Bad han henne att vara tyst

Han stannade upp
Tog henne om ansiktet
Kysste henne djupt

Slyna
Viskade han

Vet din plats

Hon blinkade bort de ofrivilliga tårar
De som kommit av svedan
Smärtan

Han tog plats
Krävde henne
Tog

Och hon gav

Gav honom allt

Allt det hon önskade
Allt det hon längtat

När han till slut
Tömt sin längtan i henne

Höll han henne mjukt i sin famn

Viskade ömt

Min kvinna

Min




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 78 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-06 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish