Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flyttfåglar

 

Det är när flyttfåglarna lyfter

som känslan kommer igen,

 

och när allt blir grått.

 

Det är då jag skriver små dikter

om det vi hade då.

 

Och det är när det skymmer

i Stockholm och vintern blir lång,

 

som den där känslan kommer.

 

Och jag skriver om det

som vi aldrig får tillbaka igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-08 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP