Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En ytterligt temperamentsfull spelstil kan låta höra talas om sig. Eller kanske inte. När det kommer till att i sitt innanhav hysa några penslar, en palett, en ask med färger i tub samt något att ställa duken på, exempelvis ett stabilt stativ


Torkel har en kompis som spelar...





...pianotoner på konserter för de allra närmaste.
Hon kallar sig själv för 'konservpianist'
och en del människor hör gärna fel och får genast
som för sig att hon sade 'konsertpianist'.

Det är ju inte hennes fel om någon skryter för andra
att hon minsann har en konsertpianist i
bekantskapskretsen. Vilket i sig skall höja hennes egen
status, tror hon i alla fall. Men som du

säkert listat ut nu, känner i vilket fall några till att
hon spelar 'piano' på just konservburkar
av olika sorter. I sin egen lilla nisch är hon förstås
en virtuos, eftersom ingen annan än hon

själv kunnat ens höra talas om den genre hon valt
att tillhöra. Visserligen finns det även andra
som spelar på 'ovanliga instrument'. Bara att hon
som sagt nog är rätt ensam om 'hetta på burk'.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2022-10-06 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP