Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lösningen

I lösningen ligger allt som oftast fröet till ett kommande problem
som en del jänkare säger It goes on and on
upprepningens alldeles speciella förbannelse
och den tycks aldrig riktigt ta slut
så länge du kan andas
in och ut
men du skall inte flåsa det gör det hela bara så mycket värre
för i lugnet ligger din storhet
om du har någon vill säga




Fri vers (Fri form) av Sören Turesson VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-06 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP