Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar på dig

Jag väntar omsorgsfullt
med försiktig längtan

trollbunden men i ständig oro
att du ska glömma mig

Jag vågar hoppas och tro
att se en ny horisont med dig

fastän jag ligger ned omtöcknad
och ber om frigörelse samtidigt...




Fri vers av Seasons
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-07 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons