Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer om dig

Jag drömmer
om att få höra
din andhämtning

känna ditt leende
i mitt inre
kittla min nakna själ

Glädjerus i kroppen
när vi delar en stilla stund
i nuets flyktiga rörelse

Hoppas på att du till slut
vaknar av min längtan...






Fri vers av Seasons
Läst 78 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-07 02:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fin!
2022-11-07

  S.A.I. Steve Lando
Underbar!
2022-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons