Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en text här på sidan


The Revolution


Be Nice
Its a revolution




Fri vers (Fri form) av Jane S VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-07 08:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
De räv solution. All magt te dyren.
2022-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Revolution är ingen tébjudning (Mao Tse-tung).
2022-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP