Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blev inte snuvade...

- Gick barnens lek bra Min Duva?
- Lekte ryska posten, den ljuva..
- Hur slutade den....
- Som vanligt min vän...
Alla fick smaka på rysk snuva...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-07 09:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbara du.
2022-10-07

  Solstrale VIP
Ha ha ha:) vilken tvist med list kyssar på kvist när sans och balans en mist! :)
2022-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt