Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är man

Han är man

Mannen

Stora trygga händer

Byggd i storlek
Med muskler under varm hud

Trygghet

Att ta kvinnan

Hon

I sin famn

Röst
Bestämd

I kärlek

Ögon

Djupa
Talande

Han är man

Mannen

Hon ser






Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-07 09:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
the Man:)
2022-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish