Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Du som förtvivlar



Var glad över din dag
ta tillvara din tid
sörj inte det förlorade
tänk på det du vunnit
även om hjärtat gråter
har du kunskaper som är unika
de har fått dig att växa
och förstå den
som under korset
ibland sviktar


Vi får aldrig glömma oss själva
det är mänskligt göra fel därför
viktigt klappa sig själv på axeln
förlåta sig själv och andra
över vågorna sprides lätt stänken från vår penna

det är när en inser vad händer människan
då ingen bryr sig
som en tänker till























Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-10-07 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP