Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska vi förändra världen tillsammans?


Låt oss mötas

Låt oss mötas medans vi kan. Medans vi är här. Låt oss dela drömmar och längtor med varandra. Låt oss använda våra röster, våra hjärtan och våra händer till att hjälpa varandra tillsammans.

Låt oss blicka mot den stora outgrundliga framtiden och ställa frågor om existensen. Låt oss se varandra. Låt oss lyssna och prata fast vi inte vet vad vi vill eller vad vi tycker. Låt oss träna den där inre kompassen med varandra. Låt oss språkas vid. Låt oss fråga. Vart är vi på väg? Vad ska vi ha varandra till? Vad är viktigt på riktigt? Vad är empati? Hur kan den verka i världen genom dig och mig?

Låt oss lära av varandra. Låt oss lära av våra förvandrare. Låt oss se, samla in, se samband. Låt oss berätta vidare. Låt oss söka sanningen och förstå att sanningen finns i betraktarens öga och att det alltid finns fler än ett perspektiv. Låt oss tänka på att växande är en rörelse mellan ljus och mörker. Låt oss känna att balans är att aldrig vara still.

Låt oss hitta vägar till handling. Låt oss upptäcka nya och gamla HUR för att förändra världen? Låt oss bli smarta tillsammans, för ensam är jag inte riktigt klok.




Fri vers av Karl den store
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-07 11:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
Tillsammans blir vi mer än bara oss själva, en del av något större.
2022-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store