Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta panik


inte leka med svallvågorna
sköljde genom örat
ångesten drabbade även mig
då taivän undrade
om hon glömt hos mig koden
Satt på nålar tills hon funnit den
Det där med ansvar blir tungt
att bära då händerna inte förslår till allt
då kan huvudkontoret ringa på
men tid tar före någon hinner fram.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-10-07 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP