Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Höstens själ

Sorgesamt
att se dem falla

Ligga
i torra drivor
under varje lönn

Där deras färger
nyss lyste
så härligt värmande
I regn och blåst

Som om de innan
vinters kyla
ändå ville oss så väl

Av en ömsint men
vemodig sort

Syns mig höstens själ







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-07 13:08



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Du har fångat höstens själ så fint här.
2022-10-07

    Emmeline
Vackert, farväl
2022-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Värst är november...

2022-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP