Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nynnande

Rosor vid vägkanten.
Hjärtats tusende andetag.
Ju mer rosenblad.
Desto mer gyllene närhet.
Som den knopp som öppnar sig.
Viskande gryningssång.
Det inte ens storkarna vet.
Somnar med hösten i fickan.
Tar fram och smeker den
som glänsande kastanj.
Någonstans nu.
Någongång vi.
Det som för oss närmre varandra.
Månens nynnande.
Trevar efter dig.
Du sökande midvinternatt.
Jag fann dig.
I den rosenknopp.
Som öppnar sig.
För varje rosenblad.
De rosor.
Vid vägkanten.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-07 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP