Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revolutionens tid är här

Vakna nu, vakna och se
Se din omvärld och inse
Inte är det här hållbart

Vakna nu, vakna och se
Se din omvärld och inse
Kanske är detta en tankes start

En tanke som gror och växer där inne
En tanke blir till åsikt och förändra ditt sinne
Gör det du tror på och påverka andra

En tanke som gror och växer där inne
En tanke blir till åsikt och förändra ditt sinne
Nu ska vi tillsammans vandra

Vandra i gemenskap för allas vårt bästa
Tiden är inne för att älska din nästa
Solidaritetens klocka är slagen

Vandra i gemenskap för allas vårt bästa
Tiden är inne för att älska din nästa
Om det är för allas bästa kan man bryta mot lagen

Revolutionernas toner ska ljuda igen
Nu ska vi sprida kampstämningen
För allas vår framtid

Revolutionernas toner ska ljuda igen
Nu ska vi sprida kampstämningen
Nu är det dags för klass strid




Skapa | Skriva av Poesiråttan
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-10-07 16:59



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
klasskamp?
2022-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Poesiråttan