Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-6-5-8-8 så tanka med en fnurr kanske hehe


El-tanka

Det vita bandet

Omsluter äng och häst

Löven blåser fritt

 

Hand i min, du gav mig en stöt

Även om stängslet var avstängt




Bunden vers (Tanka) av aloc VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-07 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP