Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Renhornet


Flyg mitt hjärtas fågel
flyg högre än sorgen
bär i din näbb solen
Din dräkt är svart och vit
då jag håller dig i handen
hör jag hur flocken kallar dig
där du vandrar
över blånande fjället
i renkons land
Dricker det livgivande tysta
värmer mig
över dina ord










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-10-07 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP