Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fryspåse

Du tömmer mig

likte en fryspåse 

med din misslyckade lunch

några år efter din examen




Fri vers av Undine
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-07 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine