Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte du

Du

som var allt

som var min


Du 

jag var din

överallt 

lite till

 

Du

inte alls

Om jag finns? 


inte nu 

 

 




Fri vers av Undine
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-07 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine