Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fattas mig


Allt jag känner
är en del av din själ
Allt du känner
är en del av min själ

Jag har planer på att lägga mitt inre i ett kuvert
utan att för den skull tala om hur jag känner
För du är väl inte där

Vill bara få lägga en del av mig
i dina fysiska händer
Vill bara att du ska se mig,
så som jag ser dig




Fri vers av Emmeline
Läst 107 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-10-07 22:05



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket bra. Gillar kuveret som metafor med hemlig Post.
2022-12-22

    ej medlem längre
Bra
2022-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline