Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chips

Jag vägrar

förfalla

till kaffesump och snusfläckar


ur din chipsskål

kravlar jag

mot ljuset 




Fri vers av Undine
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-10-07 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine