Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Tidens slut

Urverkets tid är,

Inte tiden

-

Klockan går, ringer och slår

Människan jagar minuter

Stressar tidsenhetliga år

Stor och liten visare snurrar,

Fast inte tiden

-

Nu är nu, 

Och här

Utan vårt ur

Tog tiden slut

Bara så där




Fri vers av PFJS
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-08 03:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS