Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Världen på dina axlar

-

Med bröstet tungt av hjärtats vikt

Från empatin som världen kräver

Den globala vinden bär med sig

Berättelser från hela världen

Ingen olycka eller hemskhet går oss förbi

Sorgen fyller oss tills allt vi känner

Är hopplöshet

och brist på mening

Framtiden bleknar, in i

Nihilismens vakuum

Meningslöshetens rike

När vi inte längre slåss för

Men bara tittar på

När hjärtat och världen

Sakta och plågsamt trasas isär

Framför teaterns ridå

-




Fri vers av PFJS
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-10-08 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS