Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piha

 

 

Koivujen valkeat rungot

loistavat keltaisten lehtien 

lomassa

Syysaurinko lämmittää

vanhaa torppaa

Vanha kaivo

piharakennus

  keinuteline

 

kuin unelma

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-16 17:24



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Välfångat, vackert! Sanojen asettelu harvoille riveille luo entisajan rauhaa lukijan sieluun, kiitos!
2022-10-18

  Anoo Niskanen VIP
Luot kauniita kuvia sanoillasi.
Bra översättning, Gunnar!
2022-10-16

  Pirjo VIP
Tack.
2022-10-16

  Gunnar Hilén VIP
Så drömskt vackert ! Jag försöker en översättning.

"Björkarnas vita stammar
lyser genom de gula löven

Höstsolen värmer
det gamla torpet

Den gamla brunnen
gårdsbyggnaden
gungställningen


som i en dröm"

2022-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP