Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon finns ej ännu


Nu är jag här
i detta läge

Nu styr jag ut så försiktigt
för att inte sticka mig

på tentaklerna

Det är mode i detta
som så mycket annat på vår jord

Jag hade önskat mig en annan rättegång
en rättvis gång

Samtidigt
om jag sköter mina kort rätt
lever jag över denna historia

I morgon är idag historia
och
i morgon finns ej ännu




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-08 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP