Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8 oktober 2022


DAGDIKT

En dag att vara inne i,
är denna dag, från oro fri,
en dag att bara låta bli
och låta vara så och si.

Vad denna dag än innebär,
så är den vad den redan är.
Den är den dag som "Gud" beskär
till mitt behag och mitt besvär.




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-08 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP