Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll i juli

Jag minns munspelets toner
Den ljumma sommarkvällen
Jag la gitarren åt sidan
Tog din hand
Upp till klippan
När solen sakta
Stängde dagen

Dina läppar
Söta som honung
Din pulsande hals
Len
Mjuk
Doften
Viker knäna
Solens sista sken
Lyser på dina
Sommarvarma bröst
När jag varsamt
Kysste dom

Munspelet hördes
På avstånd
En kväll i juli
När graniten
Värmde naken hud




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-08 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP