Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Den vise

-

Homo Sapiens

Den vise

En namnlapp vi gav

Klistrad på vår art

Den vise vi sa

Bestämt att vi va´

Övriga suckade

Och gömde sig snart

-




Fri vers av PFJS
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-08 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS