Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlöv

 

Går bland höstlöven,

de vackraste stunderna

har jag kvar inuti mig.

 

Vi skriver inte

längre poesi,

minns ditt skratt så tydligt

men det var länge sedan

jag hörde det.

 

Du har gett mig 

de finaste minnena i livet,

fick mig att känna mig älskad

en stund.

 

Går bland höstlöven,

de vackraste stunderna

har jag kvar inuti mig.

 

Minns när jag höll din hand,

den var varm och trygg.

Vi hade så många planer,

kunde inte tänka mig ett liv utan dig.

 

Du var allt för mig,

men någonstans tog allt slut

och det var ingenting vi kunde göra.

Orden tog bara slut och saknaden tog över.

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-10-10 08:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En fin saknad i dina höstlöv.
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP