Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världsdagen psykisk hälsa


Utanför

  Känner sig 

Främling i sitt

Eget liv

Alltid utanför

Gemenskapen

Mobbas

Gång på gång

Gråter i tystnad

Får inga vänner

Alla går bara förbi

Ingen ska få

Känna sig

Utanför

Kom in i värmen

Stanna här

Du är så värdefull




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-10 10:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så viktigt att vi bryr oss om varandra.
2022-10-11

  alicja lappalainen VIP
Tack att du uppmärksammar World Mental Health Day.
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP