Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skygglappar

Ser inte

Passerar

Bara förbi

Utan förstå

Livet kan vara svårt

Tar av skygglapparna

För ögonen

Bara går vidare

Se vad som händer

Följer vägen 

Rakt fram

Lägger undan 

All bekymring

Får dagen att visa

I mörkret

Är det alltid ljus

Hoppfullhet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-10 10:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande.
2022-10-11

  Poesia VIP
Tack för att du lyser upp!

*varm applåd*
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP