Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting annat

Detta ständiga
någonting annat
dessa drömmar
en sol som skiner
genom ett fönster

Mörkret vilar
inom oss alla
det bidar sin tid
och väntar på
det rätta tillfället

Jag vill hålla om dig
ännu en gång
så jag kan minnas känslan
sedan när du är borta




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-10 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP