Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zombielivet

korsa gatan utan att
titta upp från skärmen

kliva på bussen utan att
titta upp från skärmen

cykla utan att
titta upp från skärmen

cykla med litet barn
på pakethållaren och
titta i skärmen

sitta på krog och titta
i varsin skärm istället
för att prata med varandra

det gäller att inte
missa nåt viktigt,
som att en katt lagt
morrhåren i nytt väderstreck
eller bli uppdaterad om
nya abonnemangsavtal

livets stora frågor
vilken telefon har du?
har du sett nya appen?

man behöver inte
leta upp zombiefilmer




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-10-10 18:19



Bookmark and Share


  WyS VIP
Man har öppnat Pandoras ask!
Hon stängde den i sista sekunden. Det sista som inte han ut var HOPPET! Vi hoppas att fler kan få ihop o kan se konsekvenserna med att fastn i en knapptryckning!
Insiktsfull skrivning av Dig!

2022-11-13

  Skatflickan VIP
Ja.....en verklighet...vår nutid
.
Precis som att man kan prata minnen om att man fick och rökte överallt kan man hoppas att det ska bli samma med mobilanvändandet, ett minne av något dåligt som blev bättre... Men dit kommer vi nog inte. Tyvärr
2022-10-13

    ej medlem längre
OK för iakttagelsen, men inte särskilt mycket arbete med att forma dikten. Slappt imho.
2022-10-11

  MaLo VIP
Så bra! Tyvärr…
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP