Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppfullhet

Letar efter
dig på nytt

Minnena av
dig som fortfarande
blixtra som om de
vore nuet

Frågar stjärnor
om ny konstellation

att stjärnor ska
lysa över dig

Att universum
minskar tid o rum
mellan oss




Fri vers av Drömmar i universum
Läst 118 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-10-10 21:12



Bookmark and Share


  MaLo VIP
<3 Vacker.
2023-02-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
Galant utfört
2022-10-22

  Seasons VIP
Jättefint
2022-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint om längtan och saknad.
2022-10-10

  Ninananonia VIP
Vackert med denna hoppfullhet..
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum