Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mumindans

Visst är du nog mitt mumintroll,
som kämpat för min hand,
då jag har dalat hit och dit
och gått från land till land.
Så snäll å rar å fin å mjuk
som Mumintrollet är,
har du ju med ditt tålamod
stått med kärlek där.

En Snorkfröken kan nog va svår,
hon velar av och till.
Men Mumintrollet, han förstår
tills hon vet vad hon vill.

Endast mumin kan förstå
vart denna dans vill gå.
En vacker dag de dansa
tillsammans två och två.








Bunden vers (Rim) av Krimskramsan VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-10 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP