Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bristande flersamhet

Kompetensen
Krymper
Din mänskliga kostym
Du tycker dig se
något mer
Fuktiga andetag
tvingar mig
Framåt
Kondensens makt flåsar
Droppar på andra
Du tror dig bli större
Än flersamheten




Fri vers (Fri form) av Tea Eriksson
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-10-11 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Eriksson