Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi med Lina Hagelbäck och Ulrika Nielsen!



Poesi med Lina Hagelbäck och Ulrika Nielsen!


Lina Hagelbäck och Ulrika Nielsen läser poesi på Alviks bibliotek söndagen 23 oktober kl 14.


Alviks egen poet Lina Hagelbäck, nu aktuell med "Låt oss aldrig tala ut" utgiven i Svavelserien på Trombone förlag och finlandssvenska författaren Ulrika Nielsen, nu aktuell med "Tingen" på Schildts & Söderströms förlag kommer och läser sina texter.
Lina har gett ut flera poesiböcker, som "Akut viol" och "Kometkarta".
Ulrikas böcker är både poesi och kortprosa som "Undergången" och "Korta texter om det öppna och ouppklarade". Tillsammans har de skrivit "Ömhetsmarker".
I samarbete med Författarcentrum Öst.

Boka dig på alvik.ssb@stockholm.se eller på 08-50830641 för att vara garanterad plats.




Blogg (Notis) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2022-10-11 12:53



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent