Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten snabb anteckning till film idén.


Poesi på arbetstid.

Vi drar inga slutsatser här även fast vi utrett
samma som ni så är vi inte i ordets paranoid
nej här kör vi gym-pass på arbetstid i bås och
kort mini, så hörs musik och stön då muskler
samarbetar och stärkta tar vi en dusch relaxa
med en god dryck, ett viktigt tillslag på jobbet
sen är arbetsdagen gjord, mot ny dag fräscha.

Äsch, det blir inte bra.

Vad skriver du på?

En poetisk anteckning som ska leda till en motion.

Underbart, ska du föreslå polis träning på schemat?

Ja, den där som vi pratade om...

Säkerhetsrisken borta, utpressningen likaså.

Fruktansvärt hur vi haft det!

Jag vet,
hoppas motionen blir väl mottagen i Riksdagen.

Vi behöver verkligen varandra inom Kåren.

Men motion
med sexuellt inslag för att stärka dessa muskler.

Ja, jag vet inte.

Hörde du om att de vill vara med i "Park ... Car...

Inte nu, snälla, vi behöver få lugn hos oss först.

Ett gym-pass med sexuellt inslag i träningen.

Jag vet inte?

Blir det för mycket?

Efter att blivit insatta i det som hänt
inte en chans att det verkar felaktigt.

Tydligt, vi vill föreslå en träningshall
olika redskap bakom avskärmningar
special designade träningskläder och
relax avdelning för vila och avkoppling
men där inget sexuellt överhuvudtaget.

Motion, hm, de kommer bli chockade.

Och vi då som levt i det här helvetet?

Vi behöver detta som rehabilitering.

Det låter ganska okej,
tror du vi vågar berätta för chefen?

Vi kanske får sparken.

Men frågar man inte händer det ingenting.

Så hur gör vi?

Men det är så svårt, vad är bäst?

Jag vet inte, men behovet verkar finnas i samhället.

Bara det inte blir äckligt.

Jag vet, värsta sörjan.

Nä, fy vad kletigt.

Fan, ser du honom!?

Ja, nu tar vi den jäveln!

(Ännu ett bordellrum röjt)

Och en ny idé för oss polis älskare.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-11 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP