Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Johannes Paulus II


Löftet!

Du skall leva

finns det tvivel?
Inte nu längre

sjunger Herrens lov

tiden var så svår 

komigen vi går

lämnar inga spår!

Men....

Tackar Far i himlen

Nu i sena timmen!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-10-11 22:21



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Fin text om tacksamhet, bravo!
2022-10-22

  Bibbi VIP
Upplyftande.

2022-10-13

  Kajan VIP
Att slutligen nå fram, och förstå att man kommer hem till slut, är känslan som blir kvar efter läsning. Fin liten berättelse.
2022-10-12

  Solstrale VIP
Omgärdas av tacksamhet.
2022-10-12

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar glädje och tacksamhet av att leva.
2022-10-12

  Bibbi VIP
Amen!

2022-10-12

  Sparvögat VIP
Så ödmjukt och tacksamt
faller dina ord…
~till Herrens lov~
Mycket fint!
2022-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy