Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Picassos verk

Du är som en canvas, likaså jag
Doppas som en pensel i livets alla kulörer
Det ljusa, mörka. Det kladdiga och smaklösa
När du sen ligger där i väntan på din dödsbädd
En tavla träder fram
Som ett picasso verk, alla färger och former
Tillsammans visar alla livsvägar man vandrat




Skapa | Skriva av Poesiråttan
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-10-12 06:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesiråttan