Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljus/skugga

Utsträckt på marken.
Ljuset bläddrar sig genom
lövverket och mig.




Bunden vers (Haiku) av Bill Larsson VIP
Läst 615 gånger
Publicerad 2006-08-07 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bill Larsson
Bill Larsson VIP