Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambrosia

Fan, så lycksaligt 

Drar jag fingrarna genom håret

Flott, likt Per Morberg




Bunden vers (Haiku) av Skatflickan VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-12 10:30



Bookmark and Share


  Foohexa
XD
2022-11-09

  Emanuel Sigridsson VIP
Ett gott exempel på gudar som är förklädda människor.
2022-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Skatflickan
Skatflickan VIP