Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat träden som sin egen sång


Njuta

Njuta av dig som likt sång melodier, texter
som tonats färgats som du,
av alla, allt som finns, med inom dina egna texter, för, musik som sig

Feedback live
som blomman lipider; Blomman som ständigt sig livar i "nu" toner färger på sin lystring av rytmer
... skapelsens lystring du …

Så; Njuta av dig dina rötter som rotats, plantats i krukan som växten för dig rötterna som var för sig

År efter år talang genuppsättning stretchar i, som helt du vill, tonarter som ljudande klanger i äkta, som spelas på strängar åter och åter klang äkta som sin drill

Copyright Glitträ



Fri vers (Prosapoesi) av Glitträ VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-12 20:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stretcha i toner var ett unikt sätt att inte krampa i musikalitetens tidevarv.
2022-10-14

  Niliboy
En fin uppmuntran. att ta till sig
2022-10-12

    Lena Söderkvist VIP
Ljuvligt positivt, och känns väldigt aktuellt för min del.
2022-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP