Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stegen i trappan

Steg som knarrar
Ett till
Det närmar sig
Tretton trappsteg i trappan
Steg sju och nio knarrar
Det är nära nu

Ett knarrande gnissel
När dörren öppnas
Tunga andetag hörs
Siluetten av två par skor

Det är mörkt i rummet
Ingen lampa tänds
Jag gömmer mig
Under sängen

Håller andan
Vågar inte se
Hör att saker flyttas
Kastas runt i rummet

Hjärtat slår så hårt
Lungorna värker
Måste andas snart
Yrseln kommer

Hör ett argt mumlande
Djupa suckar
Och steg som tonar bort
Räknar stegen i trappan

Sen andas jag




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-10-12 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP