Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALDRIG


Det finns många måsten men
oändligt många aldrig

maraton grand canyon knausgårds tegelstenar av kamp
drottning elisabeths hemliga brev som öppnas år 2085
abisko inlandsleden orrspel seglats på öppet hav
tölt kareokebar jägarexamen eller på en voy genom stan
midjemått under metern guldbagge ordförandepost
headspin dyka i korallreven älska med ryggen mot
ett hårt underlag

jag skulle kunna hålla på längre
med flera aldrig
men

nu ska jag gå och lägga mig
klockan är redan för sent
jag behöver inte kriga i lera och hopplöshet
har jag tur fäster min närvaro
lite längre än tänkt

snart är det över




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-12 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP