Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Tysta tankar
Blir till ord i natten

Som att kasta en sten
Och se den bilda ringar på vatten

Djupa tankar
Ger starka texter

Stora stenar
Gör att ringarna växer

Ingen ser det inuti
Men känslor bör ej döljas

Man vågar så sällan
Men hjärtat borde följas

Tillåt dig själv
Visa vad du känner

Släpp i livet in
De du kallar vänner




Bunden vers (Rim) av Coldasice VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-12 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP