Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasigt liv

Svårt reparera

Alltid sår

Följer med

På livets väg

Tänk då

Du är lika 

Värdefull

Som en diamant

Lika

Dyrbar

Din stolthet

Förlorar aldrig

I stunden

Du är saknad

Väntar på

Livets inträde

Allt  vänder

Bara till det bättre

Lev livet fullt ut

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-13 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP