Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få vakna med dig

Det är fortfarande mörkt
När jag vaknar
Vänder mig om, drar täcket intill
Och inser vad jag saknar

Ser på den tomma platsen
Känner tomheten som finns
Längtar efter närheten
Så varm och mjuk jag minns

Vill krypa tätt inpå
Känna dina dofter
Fylla min kropp med åtrå

Smeka din hud
Len och varm
Låta dig vila
Mot min barm

Att få vakna med dig
Skulle betyda allt för mig




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-13 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP